Dakonderhoud.

Het dak is een van de belangrijkste en meest kwetsbare onderdelen van elk gebouw; het beschermt de rest van het gebouw tegen de elementen. Door deze weersinvloeden kan een dak slijten. Tijdelijk dakonderhoud is dus essentieel en voorkomt schade aan de rest van het gebouw.

Tijdens het uitvoeren van het dakonderhoud houden wij ons voornamelijk bezig met het reinigen van de dakbedekking, een visuele inspectie van het dak en voeren we kleine reparaties uit, indien nodig. Sommige soorten dakbedekking, zoals bitumen en EPDM vereisen extra onderhoud, zoals het aanbrengen van een nieuwe coating. Uiteindelijk wordt er gekeken naar de goten en afvoeren; een niet te onderschatten onderdeel van uw dak en een essentieel onderhoud van grondig dakonderhoud!

Het dak is een van de belangrijkste en meest kwetsbare onderdelen van elk gebouw; het beschermt de rest van het gebouw tegen de elementen.

DAKBEDEKKING REINIGEN.

Het is belangrijk om het dak regelmatig schoon te maken. Vuil, bladeren en andere verontreinigingen moeten worden verwijderd om de levensduur van uw dak te verlengen. Het deugdelijk uitvoeren van dakonderhoud zorgt ervoor dat afvoerkanalen van rookgassen en water, maar ook verbindingen en naden, een langer leven zijn beschoren. Het uitvoeren van dakonderhoud is een kleine investering die zich snel terugverdient.

Is uw dakbedekking aan een reiniging toe? Onze professionals komen graag bij u langs om het dak te reinigen. Na de reiniging kan ervoor worden gekozen om een uitgebreide dakinspectie  uit te laten voeren. Onze dakinspecties voldoen aan de NEN 2767-normering  en geven u een duidelijk inzicht in de levensduur van uw dak.

Mochten zich kleine gebreken voordoen aan het dak tijdens het reinigen van de dakbedekking, dan worden deze uiteraard gelijk gerepareerd. Ook dit is onderdeel van ons dakonderhoud programma. Indien hier extra kosten aan zijn verbonden, worden deze uiteraard eerst met u overlegd.

Heeft u een bitumen of EPDM dak? Dan kan het zijn dat de coating vernieuwd moet worden. Dit is één van onze controlepunten. Tevens bekijken we de kwaliteit van het daklood en de verbindingsnaden.

DAKGOOT REINIGEN.

Het is van belang om de dakgoot en afvoeren regelmatig te reinigen en vrij te maken van vuil en bladeren. Door het regelmatig reinigen van de dakgoot voorkomt u waterafvoer problemen en vermindert u het risico op waterschade aan de rest van het gebouw.

Indien u gemakkelijk en vooral veilig bij de dakgoot kunt, is het reinigen van een dakgoot iets dat u zelf uit kunt voeren. Lees hier onze tips over het zelf reinigen van uw dakgoot!

Is de dakgoot niet op een veilige manier toegankelijk? Dan raden wij u aan om het dak onderhoud en de dakgoot reiniging uit te besteden. Wij hebben de juiste apparatuur en kunnen de correcte veiligheidsmaatregelen treffen om het werk grondig uit te voeren.

Is uw dak aan onderhoud toe? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dakdekker bezig met het uitvoeren van dakonderhoud

Voorkom onverwachte problemen.

Dakonderhoud nodig? Dit plannen wij tijdig voor u in.
Het correct onderhouden van uw dak is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het in  goede staat blijft en uw woning of bedrijfspand beschermt tegen de elementen. Als ervaren dakdekkers weten wij als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is en hoeveel verschil het kan maken als u zelf aan de slag gaat. Heeft u vragen over uw dak? Neem dan hier contact met ons op.

Neem contact
met ons op.