Dakrenovatie.

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond of een lekkende dakgoot. Vaak zie je een dakrenovatie al van tevoren aankomen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een dak voor uw woning of bedrijfspand is en bieden voor alle platte daken een passende dakrenovatie aan.

“Een dak dat in slechte staat verkeerd kan leiden tot lekkages. Voorkom vervolgschade en stel een dakrenovatie daarom niet uit.”

DAKRENOVATIE PLAT DAK.

Is uw platte dak toe aan een renovatie? Wij gaan graag uw dak op om aan de hand van de NEN 2767-normering een rapport voor u op te stellen. Met dit rapport kunt u in één oogopslag de status en levensduur van uw dak vaststellen.

Indien uw dak gerenoveerd moet worden, is het de overweging waard om de dakrenovatie te combineren met het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand . Indien het dak van uw gebouw niet van binnenuit is geïsoleerd (dit is vaak het geval bij oudere gebouwen), is het voor ons mogelijk om isolatie aan de buitenkant aan te brengen. Deze isolatie houdt uw woning of bedrijfspand warm in de winter en koel in de zomer. Maak van de nood een deugd en combineer uw dakrenovatie met het verlagen van de energierekening!

Of het nu gaat om het repareren van scheuren en beschadigingen of het isoleren van uw dak, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw dakrenovatie tot een succes te maken. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid  en werken met de nieuwste technologieën, zodat wij u effectief en efficiënt van dienst kunnen zijn.

DAKRENOVATIE KOSTEN.

Wij begrijpen dat de kosten van een dakrenovatie een belangrijke overweging zijn. Daarom bieden wij transparante offertes aan waarin alle kosten overzichtelijk worden weergegeven. De offerte en het NEN 2767 dak inspectierapport sluiten daarom naadloos op elkaar aan.

Onze dakrenovaties zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen. Wij begrijpen dat een dakrenovatie een ingrijpende klus kan zijn en wij zorgen dan ook voor een zorgvuldige planning en uitvoering, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen en behoeften.

voorkom lekkage met onze renovatie.

Een dakrenovatie in uitvoering
Rollen dakbedekking
Aanleveren materiaal tbv dakrenovatie
Het correct onderhouden van uw dak is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het in  goede staat blijft en uw woning of bedrijfspand beschermt tegen de elementen. Als ervaren dakdekkers weten wij als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is en hoeveel verschil het kan maken als u zelf aan de slag gaat. Heeft u vragen over uw dak? Neem dan hier contact met ons op.
Neem contact
met ons op.