EPDM dakbedekking.

Een van de belangrijkste voordelen van EPDM dakbedekking is de duurzaamheid. Het materiaal gaat tussen de 30 en 50 jaar mee, waardoor het een uitstekende investering is voor de toekomst. Het materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel, sneeuw en wind. Ook is het bestand tegen UV-stralen en temperatuurschommelingen. Dit zorgt voor een langere levensduur van het dak, waardoor u kosten bespaart op verder onderhoud en reparaties.

“De installatie van EPDM dakbedekking is duurzaam en eenvoudig en maakt het zo een slimme investering voor zowel particuliere als zakelijke klanten.”

Kosten EPDM dakbedekking.

De kosten van EPDM variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Bij Nieuwenhuizen Daktechniek B.V. bieden we op maat gemaakte offertes aan om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw dakbedekking.

Een andere belangrijke factor die EPDM zo populair maakt, is de kosteneffectiviteit. In vergelijking met andere dakbedekkingsmaterialen, is EPDM relatief goedkoop. Realiseert u zich wel dat dit rendement alleen behaald kan worden met zeer regelmatig en grondig onderhoud. Wordt dit niet zorgvuldig gehandhaafd? Dan het het robuustere bitumen wellicht een beter alternatief.

De installatie ervan snel en eenvoudig, waardoor de installatiekosten laag blijven. De duurzaamheid van EPDM betekent ook dat u op lange termijn kosten bespaart op onderhoud en reparaties. Dit maakt het een slimme investering voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Dakbedekking voor platte daken.

EPDM is speciaal ontworpen voor platte daken. Het materiaal is flexibel en kan worden aangebracht op vrijwel elk type plat dak. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfsgebouw, EPDM dakbedekking biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor platte daken. Bovendien biedt het materiaal uitstekende isolatie en waterbestendigheid, wat zorgt voor extra bescherming tegen lekkages en vochtproblemen.

Als het gaat om platte daken, is EPDM dakbedekking een van de meest populaire en duurzame keuzes. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfsgebouw, EPDM dakbedekking biedt een scala aan voordelen die de investering zeker waard zijn.

Als u op zoek bent naar een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw platte dak, dan is EPDM dakbedekking zeker de moeite waard om te overwegen.

Onze bitumen en EPDM dakbedekking materialen worden vakkundig opgeslagen
Dakbedekkingsmaterialen brengen wij met de ladder of ladderlift omhoog

De efficiënte oplossing voor platte daken.

Bitumen of EPDM dakbedekking, wij overleggen de mogelijkheden graag met u
Trotse dakdekkers op het dak
Onze dakdekkers zijn kundig in het aanbrengen van zowel bitumen als EPDM dakbedekking
Het correct onderhouden van uw dak is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het in  goede staat blijft en uw woning of bedrijfspand beschermt tegen de elementen. Als ervaren dakdekkers weten wij als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is en hoeveel verschil het kan maken als u zelf aan de slag gaat. Heeft u vragen over uw dak? Neem dan hier contact met ons op.
Neem contact
met ons op.